Sihat bersama MonaVie!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Saya ingin ucapkan tahniah kerana anda telah menemui rahsia untuk menjaga dan mengembalikan kesihatan anda. Saya Muhammad Hafiz Bin Hussin ingin memperkenalkan anda suatu produk yang sangat baik dan sangat bagus serta pasti anda akan suka kepadanya. Inilah dia rahsianya iaitu Jus MONAVIE iaitu jus buah-buahan dari gabungan 19 jenis buah terbaik di dunia yang utamanya ialah buah beri Acai. Buah beri Acai ini adalah mahkota utama dalam ramuan Jus Monavie yang asal-usul buah ini dari Hutan Hujan Amazon Brazil. Jus Monavie ini juga adalah hasil usaha kajian dari Monarch Health Science di Negara Amerika Syarikat dengan hasil kajian yang bernilai 250 juta dolar Amerika!

Jus Monavie ini amat kaya dengan anti-oksida, tenaga dan khasiat-khasiat yang luar jangkaan anda dari 19 jenis buah-buahan terutama beri Acai. Ianya bukan ubat seperti yang anda sangka dan juga bukan makanan tambahan. Malahan ianya bukan minuman keras walaupun rupanya seakan-akan botol itu. Ianya adalah makanan lengkap untuk anda merangkumi segala keperluan-keperluan yang diperlukan oleh badan anda seperti serat, vitamin, mineral dan juga khasiat-khasiat yang lain. Jangan terkejut bahawa dalam Jus ini tiada lansung bahan tambahan dan hanya ekstrak dan jus 19 jenis buah-buahan tersebut dan ianya segar, tulen dan memang rasa buah-buahan!

fruits

Khasiat 19 jenis buah yang tiada tandingan!

Anda tak perlu risau akan produk yang sangat baik ini! Hal ini kerana produk ini telah pun terjual di Amerika Syarikat dengan nilai jualan yang luar biasa. Dari tempoh syarikat MonaVie ini ditubuhkan pada tahun 2005, ianya telah mencatat jualan sebanyak 2 billion dolar Amerika dan syarikat ini dicatat sebagai “syarikat No. 1 dalam food and beverages” dan “Syarikat persendirian yang paling cepat berkembang” di dalam Majalah INC. 500 iaitu majalah syarikat yang sedang berkembang. Mengapa mereka menjadi sebegitu baik? Itulah dia kerana produk Jus MonaVie itu ternyata sangat baik dan bermanfaat untuk kesihatan. Rakyat Amerika dan beberapa Negara lain sudah menikmati dan mengamalkannya dan sekarang untuk rakyat Malaysia pula menikmati kebaikkan dan keindahan Jus MonaVie ini.

Oleh kerana saya sudah menikmati dan mengamalkannya, saya sudah merasa kehebatan dan kebaikannya. Mari saya menjemput anda untuk menyelami dunia MonaVie bersama saya dan mari kita mengekalkan kesihatan kita bersama. Saya amat bersyukur kepada Pencipta saya kerana menemukan saya akan Jus MonaVie ini dan sekarang saya amat berbesar hati untuk berkongsi kebaikannya bersama anda!

Advertisements

About dune1989

I am human, live in Malaysia, happy as usual, thinking about the future, big ambition, never give up in my life
This entry was posted in Starter. Bookmark the permalink.

1 Response to Sihat bersama MonaVie!

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s